20. mai 2015

Det har vært en lang vår... :-)

Våren har vært lang i år, men kjølig. Løkene blomstrer fint ute ennå, noen er avblomstret og noen er ikke begynt å blomstre ennå. I april er det blitt ryddet opp i bedene etter vinteren, men flytting av planter er det blitt lite av. Jeg hadde tenkt at i år skulle det bli litt mer orden i bedene. Men heldigvis er det ikke for sent ennå :-). Bedet nedenfor te-benken er blitt omgjort. Har fortsatt plass til en del planter som skal settes der :-). (Luksus med plass i bedene ;-).) Vi har kjøpt jordfreser så nå blir det ny grønnsakshage i åsen. Må bare tenke ut hvordan sneglene skal stenges ute. Hver dag blir det plukket lilje-biller og brun-snegler. Er jeg riktig flittig nå, blir det kanskje mindre ut over sommeren.

3 kommentarer:

 1. Fine bilder fra hagen !
  Vi har giftet med Ferramol lans tomtegrensenei noen år, og har i år ikke funnet en eneste brunsnegl i hage (ikke i fjor heller), men vi plukker på jordet på nedsiden av tomta.
  Nyt våren :-))

  SvarSlett
 2. Så vakre blomster du viser! Ja, det kjølige været har i alle fall en stor fordel, for blomstringen har vart mye lenger i år :) I fjor var det over på kort tid. Nydelig rhododendron og vibe egg/ Fritillaria! De hvite er så fine :)

  Ha en fin kveld

  SvarSlett
 3. Hei
  Kjempe fine blomster. Håper det blir bedre vær i helga, for da blir det jobb og kos i hagen.

  Klem Vivi

  SvarSlett