15. mar. 2017

En nydelig dag.... og våren er her så vidt...


En herlig dag i dag, med sol og varme :-). Fortsatt er det litt snø og is i hagen, men med den varmen det er nå, er det ikke lenge før det er helt bart. Det er begynt å komme opp krokus og julerosa og snøklokkene står snart i blomst. Det har vært en forholdsvis mild vinter med lite snø. Vi har sådd tomater og de er kommet fint opp. De andre frøene får vente litt til, så vi kan ha de i solhuset. Fortsatt er det kuldegrader om natten. Gleder meg til å rydde opp i hagen, men er redd det er litt tidlig. Det er kontrastenes tid. I helga var vi på hytta. Der var det ca. 50 cm. snø og fantastisk skiføre :-).

En tur til lensene i dag tidlig.

På hytta i helga

Julerose, snart i blomst

Snøklokker, snart i blomst

8 kommentarer:

 1. Hei på deg! Koselig å høre fra deg igjen. Så bart det er hos deg, og flott at du har snart blomster på julerosen din. Her er det fortsatt en del snø i hele hagen, men det har smeltet mye de siste dagene. Ingen vårtegn å vise her enda, men håper jo at det snart skjer noe her også. 50 cm med snø på hytta er en god del ja, og godt at det ikke er hjemme hos deg :)

  Ha en fortsatt fin våruke!

  Klem fra Marit

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar :-). Ja nå skjer det fort, så snart er nok våren hos deg også! Ha en fin uke!

  SvarSlett
 3. Hei, Så hyggelig å se innlegg på bloggen din :-) Vi fikk jo ikke snakket noe mer etter deres besøk hos oss i August i fjor.
  NÅ skjer det, ja. Våren kommer og det blir lange dager nå. Så mye som må ordnes på kort tid. Biene våkner og må ha mat, frø må sås, drivhuset vaskes osv....
  Gleder meg til et fantastisk hageår 2017 !
  hilsen marco

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for hyggelig kommentar! Ja det er mye å glede seg over i hagen på denne tiden :-). Og mye å gjøre... Biene våre har tatt vårrengjøringen, så de må nok ha litt tilskudd. Særlig den svake kuben, av de 6. Ha en fin uke!

   Slett
 4. Hei. Ja det er kontrastenes tid. For få dager siden hadde vi snø, nå er det vår i lufta. Fine bilder du viser. Ønsker deg en fin dag.

  SvarSlett
 5. Ja her smelter det i rekordfart, men kan jo fort bli snø igjen. Ha en fin dag!

  SvarSlett
 6. Nå er vinteren absolutt finest på bilder. Velkommen til våren :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha! Ja gleder meg til mer varme og flere planter som dukker opp :-).

   Slett