5. mar. 2013

For en herlig tid.....

Det er fortsatt snø i hagen, men den forsvinner litt for hver dag. I dag har jeg forsøkt å måke litt av terrassen. Jeg venter spent på om det blir liv i det som jeg sådde i høst. Men vet det er litt for tidlig :-).
Men det er ikke for tidlig for å bestille planter og frø på nettet.
Fra Zimtrade ble det: Iris Chrysographes Black Form, Iris sibirica Rufflet Velvet og Rufflet Plus, Primula Elizabeth Killeya, Helenium Ruby Charm og Iris Cherry Garden.
Fra Planteriket: Dicentra Cucullaria, Lillium Black Bird, Campanula Persian Chocolate, Hemerocallis Finders Keepers, Heuchera Obsidian, Pistache og Citronelle, Iris sib. Concord Plus,Hosta Wolverine, Tricyrtis Gilt Edge, Astilbe Younique Red, Lillium mart. Sunny Morning og Arabian Night.
Kan nesten ikke vente til de kommer......  :-).


Fra Impecta ble det:  Hyasintviva, Trãdgårdsaurikel, Vitpytta, Plokksalat, Grønnkål, Gulrot, dverg-blomsterert, kantlobelia, ringblomst og strandkrassing.  Spennende om jeg får det til.
Så får vi håpe på god smelting i dagene som kommer .......


2 kommentarer:

  1. Det er herlig å se sneen minker dag for dag, jeg har også spadd vekk litt snø på terrassen så jeg kan sitte ute i finværet.
    Veldig mye fint du har bestilt deg da, bestillingsfingeren har vært litt på farten her også.
    Ha en fortsatt fin dag:-)

    SvarSlett
  2. Ja, nå er det god-tiden:) Masse fint du har bestilt. Lykke til! Jeg har gått litt amok jeg også. Fortrenger at jeg slett ikke har plass til all sådden...inntil samboeren minner meg på det...men da er det (heldigvis) for sent:)

    SvarSlett