23. feb. 2014

Kontraster


Været kan lage store kontraster. Dette synet møtte oss når vi kom til hytta vår på Rena på fredag. 
Masser av snø. Og nok å måke for å komme inn på hytta.. Men du så vakkert :-)! 
Annekset, bilde 2, får vi grave oss frem til senere. 
Vi fikk oss en hyggelig og fin skitur i flotte skiløyper. Vi skal ikke klage!

I Fetsund litt over to timers kjøretur unna (uten kø), og ca. 350 meters høydeforskjell, var snøen som falt før helga smeltet bort og spirene like fine :-).10 kommentarer:

 1. Hei Anne! Ja det var virkelig kontraster på så kort avstand. Det er herlig å se planter som dukker opp fra snøen. Ikke sånn her enda, men jeg har troen på en tidlig vår. Kos deg på hytta!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :-). Ja troen på en tidlig vår er der. Utrolige 7 grader + i dag :-)

   Slett
 2. Heisann Anne :) Det er helt greit at snøen holder seg på fjellet og bakkene er bare i lavlandet. Vi får litt av begge deler :) Vi dro ned igjen fra fjellet allerede i dag pga dårlig vær til fjells og fristende hageaktiviteter på hjemmefronten :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja er det ikke herlig :-)! Vi kan veksle på vår og vinter når vi ønsker det :-).

   Slett
 3. Det virker som dere har hatt et hyggelig opphold på hytta, til tross for mye snø :-D Den smelter jo bort etter hvert , så det høres fornuftig ut å heller konsentrere seg om å gå på ski og nyte fridagene :-) - og perfekt at det er hagevær her i lavlandet!
  Ha en fortsatt fin dag
  Stein

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja vi koser oss på hytta! Stille og fredelig og ypperlig for utendørsaktiviteter. Vi får håpe plussgradene fortsetter, ellers kan det være litt skummelt også. Ha en fin dag du også!

   Slett
 4. Hei! Det er ganske så utrolig at bare noen mil kan gjøre så store forskjeller. Er så glad for at hagen her ligner på din hage. Venter med lengsel på vår. Ha det så godt! Anne

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er flott å kunne veksle fra vår til vinter på bare noen timer. På hytta er det bare lyng og gress så der kan snøen vare så lenge den vil :-). Ja selv om det er tidlig så lengter jeg også veldig til vår. Må ut og kikke stadig vekk om noe nytt er kommet opp.

   Slett
 5. Utrolig så masse snø! Det er bare vakkert! Inspirerende at det likevel spirer. Vi går mot en ny hagesesong!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er det jeg liker med Norge. Vi er heldige som har årstidene :-)! Er veldig glad i vinteren, med snødekket landskap. Lyst og fint. Og det er vel derfor vi nyter ekstra av vår og sommer også, når den kommer!

   Slett