23. sep. 2014

En fantastisk uke og helgegleder 78

Forrige uke var jeg på besøk hos en god venninne. En herlig uke og helg! Mange fine turer i god varme og flott natur :-).  Det var masse sopp i skogen, men bare til skue, ikke til matauk.Skulle ikke tro vi var midt i september. Men natt til i dag var det nesten på frysepunktet her i Fetsund. Det snur fort. Jeg fikk hentet en masse løker jeg hadde bestilt, så i dag blir det setting av løker (men ikke de botaniske tulipanene riktig ennå). Fortsatt er det mye som blomstrer i hagen.

8 kommentarer:

 1. Så mye fint som blomstrer hos deg! Vi er heldige som har hatt en så fin sesong i år med sålang blomstring. Jeg har ikke hørt noe om liljeløkene ennå, men de kommer nok ikke før i oktober. Jeg venter på vårløk, og håper de kommer snart. Det er best å holde påmed det mens det ennå er varme i luften.

  Ha en fin dag

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det har vært en utrolig vår, sommer og høst :-). Jeg har vært og hentet vårløk og skal få de i jorda. Blir spennende med liljene som kommer :-).

   Slett
 2. Hei
  Ja, det er herlig å kunne vandre ute i naturen sammen med venner. Da lader vi opp igjen batteriene. Tusen takk for en koselig helgeglede.
  Ønsker deg en fortsatt fin uke. Klem Vivi

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja en tur ut i naturen er godt for både kropp og sjel :-). Ha en fin uke!

   Slett
 3. Sopp er flott å fotografere, da gjør det ingenting at de ikke er spiselige:) Veldig mye som blomstrer i din hage også! Litt av en sommer/høst vi har hatt. Flott for oss hagefolk.
  Ha en fin fin onsdag:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja en fantastisk sommer er over, og høsten har tegnet bra så langt :-). En riktig fin onsdag til deg også!

   Slett
 4. For en fin helg du har hatt! Himmel for noen nydelig steinbed og ikke minst kassen med ildfulle farger. Det er midt i min smak:) Nyt sensommerhagen. Jeg tenkte å putte løkene i jorden neste helg. Det er jo så mye som fortsatt blomstrer.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk skal du ha :-). Ja tulipanløkene skal jeg ikke sette før i oktober, og jeg venter ennå på en del løker... Ha en flott høst!

   Slett