22. feb. 2015

Snart vår.......

Etter en herlig helg begynner det å krible i så-fingre :-). Vi er ikke kommet til mars ennå, men jommen er snøen begynt å smelte og sola varmer. I helga har vi vært på Glomma en tur med båten og Barny-voff har fått drive med yndlingsbeskjeftigelsen ute på yndlings-øya :-). Fetter Fabian-voff er operert i benet, stakkars, men begynner å komme seg. Snart er det tur for han også ut i båten. Begge er glade i å komme på Glomma og utforske øyer og land nedover mot Øyeren.
Venter spent på at snøen skal gå i hagen og løkene skal begynne å titte opp. Det ble satt en del løker i høst som jeg er spent på om kommer opp.5 kommentarer:

 1. Hei. Bildene fra Glomma vakte gamle minner ! Vi bodde i Skiptvet i ca. 10 år, med båt på Glomma. Tror nesten vi brukte båten mer da, enn nå når vi bor ved kysten.
  Nyt vårdagene (selv om det sikkert snør hos deg også idag). :-))

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er lettvint å komme ut med båten i Glomma. Og det er så mange fine og idylliske plasser :-). Ja visst snør det i dag. Rene snøstormen en stund. Det forandrer seg fort på denne tiden. Men snart er våren her for godt :-). Ha en fine vårdager du også!

   Slett
 2. Flotte bilder fra Glomma! Det ser jo vårlig ut hos deg. Her har det snødd i hele dag :(

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja det er vårlig bare noen hundre meter unna tomta vår. Tomta ligger skyggefullt til med masse morgensol, men dårlig med kveldssol. Men etter snøstormen i dag, blir det vel forhåpentligvis mer smelting. Har hørt at snø på denne tiden er gjødsel for jorda. Man kan jo håpe ;-)......

   Slett
 3. Det kribler fort i så-armen nå som dagene blir lengre, men du og du så deilig det er når solen varmer igjen.
  Så fin hund og så flott dere har det på tur ved Glomma, herlige bilder som viser litt vår også.

  God ny uke til deg.

  SvarSlett