17. jun. 2012

Hagegal, finnes det vaksine?

Føler at jeg ikke har noen begrensning for tiden :-). Har lyst på alt jeg ser av planter, samt sammenplantinger. Har investert i masse planter fra forskjellige leverandører. Fra Merethe på Vormsund ble det masse planter (hadde jo to nye bed), fra internett har det blitt ihvertfall det dobbelte. Frø er bestilt. Må bare ha.... Urter er spennende og anvendbart! Må bare ha det også :-).... Men er det ikke flott? Øynene må bare ha noe vakkert å se på. Og hva er vakrere enn blomster? Og vann i hagen? Og lyssetting av hagen? Stakkars mannen min! Men håper jo inderlig at han har glede av det også, han sier så :-). Kalles dette hagegal, eller overskudd på energi? Håper ikke det finnes vaksine!

Har lyst på høner også, men der går kanskje grensen ?
4 kommentarer:

 1. Neimen så flotte tupper som er ute på rusletur.
  Herlig bilde , Marit.

  (Så mange fine blomster du har i hagen din)

  SvarSlett
 2. Det finnes ikke vaksine, å det er bra :) Vi har det jo veldig veldig gøy med den galskapen. Aberet er at det koster en del. Og høner? Da slipper du å kjøpe pelletshønegjødsel iallefall.
  Ha ei flott hagegal uke ;)

  SvarSlett
 3. Du vet hva symptomene er på havesyke? Grønne fingre! Mine er forresten mer svarte og rue etter all jobbingen i hagen. :-) Fin blogg!

  SvarSlett
 4. Tusen takk for hyggelige kommentarer! Ja, de flotte "tuppene" hører til hos Merethe. Er så flott å se dem ute i hagen blant alle de vakre blomstene hennes. Ikke rart man får lyst på noen selv :-). Ja morro er det. Og det å gå og glede seg til nye planter..... Det er nesten bedre enn å motta/hente dem ;-). Mine hender er også preget av at de har vært mye i jorda ei stund nå :-)(ikke flink til å bruke hansker). Ønsker dere en flott uke med mye hagekos!

  SvarSlett