15. jun. 2012

Skvalderkålbed

Idag tror jeg det er på tide å begynne å grave opp det store "skvalderkålbedet", hvor jeg har tatt et par lukerunder i løpet av sesongene. Det er ikke pent, men det er noen fine liljer etc. som venter på litt luft. Vet ikke hvordan jeg vil ha det, men tenkte å kante det med Hosta :-) som jeg er veldig glad i og som kommer like flittig opp hver vår. Her har det stått noen trær, så det blir litt jobb med røtter. Men sånn er det når en ikke gjør grunnarbeidet skikkelig før en begynner å plante. Har også en del bed hvor det er satt ned blomster uvilkårlig. Ser noen små som kjemper om lys bakerst bak noen høye. Så her er det bare å sette igang, så blir jeg kanskje ferdig innen høsten :-)

Øverst opp i fjellet står det en benk.....

Her trengs det opprydding!

Her må jeg flytte på planter!

Opprydding!

2 kommentarer:

  1. Uff, ja dei er leie sånne skvallerkålbed. Eg har visst eit eller to eg også. Men er du iherdig nok så får du nok rydda opp, lykke til!

    SvarSlett
  2. Takk for hyggelig kommentar. Ja, nå er det flate bedet før blankmispelen ryddet :-). Det er helt tomt, så nå kommer den hyggelige jobben; å fylle det med planter. Ha en fin helg!

    SvarSlett